Kapcsolat

Bencsik Zoltán

faipari mérnök, asztalos egyéni vállalkozó

Tel: +36-30/758-2540

E-mail: favoritasztalos@gmail.com

            zoli@favoritasztalos.hu

Adószám: 66996664-2-42


Facebook

Bútorasztalos hírek

Legyen benne zene!

2016.05.21.

Élhetünk-e zene nélkül? Sokak számára ez elképzelhetetlen. Az okostelefonok, tabletek és laptopok korában természetes, hogy a kedvenc zenéink mindig hozzáférhetőek számunkra. Zenét hallgatunk az utcán, az autóban ülve, a munkahelyen vagy éppen sportolás közben, nyilván otthonunkban a "négy fal között" sem szeretnénk ezt nélkülözni.

tovább

Digitális nyomtatás a faiparban

2015.08.22.

A digitális nyomtatás a faiparban nem új keletű, laminált ill. akril felületű ajtófrontokon már jó néhány éve elérhetők az egyedi minták vagy akár lapfelületre kinyomtatott fényképek.

tovább

A nyulat a kalapból

2014.08.10.

A Häfele már jól ismert az intelligens vasalatmegoldásairól, amelyek lakóterek komfortjáról és rendezettségéről gondoskodnak. Az idei Holz-Handwerk kiállításon a „szekrény” volt a középpontban, a Häfele bemutatta, hogyan lehet kreatív megoldásokkal megsokszorozni egy szekrény funkciós lehetőségeit.

tovább

Technika a szépség szolgálatában

2014.08.10.

A Blum standja az idén is magára vonta a látogatók figyelmét, tökéletességet sugalló, szolid eleganciájával méltán vívott ki elismerést, ha lehetett volna (a parlamenti választások mellett itt is) szavazni, bizonyára elnyerte volna a legszebb kiállítói stand címet.

tovább

Elegancia a mozgásban

2014.08.10.

A BLUM legújabb fiókrendszere nagy sikerrel mutatkozott be 2013-ban a nemzetközi szakmai vásárokon, de tovább már a magyar vásárlóknak, asztalosoknak sem kell várniuk rá, áprilistól a hazai kereskedőknél is megtekinthetik, kipróbálhatják és megvásárolhatják a fiókmegoldások e legújabb "csúcsmodelljét".

tovább