Kapcsolat

Bencsik Zoltán

faipari mérnök, asztalos egyéni vállalkozó

Tel: +36-30/758-2540

E-mail: favoritasztalos@gmail.com

            zoli@favoritasztalos.hu

Adószám: 66996664-2-42


Facebook

Legyen benne zene!

2016.05.21.

Élhetünk-e zene nélkül? Sokak számára ez elképzelhetetlen. Az okostelefonok, tabletek és laptopok korában természetes, hogy a kedvenc zenéink mindig hozzáférhetőek számunkra. Zenét hallgatunk az utcán, az autóban ülve, a munkahelyen vagy éppen sportolás közben, nyilván otthonunkban a "négy fal között" sem szeretnénk ezt nélkülözni.

Ha a szokásosnál kicsit stílusosabban és igényesebben szeretnék ezt megtenni, akkor a bútorokba integrálható Häfele Sound Edition komponensek kiváló megoldást nyújtanak. A Häfele rengeteg nagyszerű lehetőséggel kecsegtet. Gyorsan és egyszerűen elhelyezhető elemekből álló, látható, vagy éppen rejtett kivitelű termékek, alkalmasak irodák és hotelszobák mellett a nappali, a konyha, a fürdőszoba, vagy éppen a gyerekszoba "életre keltésére". A Häfele Sound Editionnal a bútorasztalosok és a belsőépítészek előtt új lehetőségek nyílnak a "szórakoztató bútorok" tervezése és gyártása terén.

Legyen benne zene!

SOUNDWAVER – ZENE OTTHON VAGY ÉPPEN ÚTKÖZBEN

Ez az igényesen tervezett és kivitelezett fekete fémhenger (54x63 mm) többre képes, mint gondolná! 360 fokos térhangzás, 4 watt-os erősítő, Bluetooth vevő és beépített újratölthető akkumulátor. Egy megfelelő kemény felületen – legyen az például a fa, üveg vagy fém – figyelemre méltó hangzás érhető el. A Häfele terméke egy tapadókoronggal akár függőlegesen az üvegfelületekre is rögzíthető. Az akkumulátor egyszerűen feltölthető USB-kábelen keresztül. Beállítása gyerekjáték: rögzítse kemény felületre, kapcsolja be, a Bluetooth-on "párosítsa" a készülékével, és már csak a lejátszani kívánt zenét kell kiválasztania.

Legyen benne zene!

A SOUNDWAVER+ A NAGY TESTVÉR

A magasabb teljesítményű (26 W) kis kocka (méretek 54x54x70 mm) tartalmaz egy touchpad-et, melynek felülete magában foglalja a hangvezérlést, ami így még kényelmesebbé teszi a készülék használatát. Telefonkihangosítóként is funkcionál, sőt AUX-porttal is rendelkezik.

Legyen benne zene!

ZENE ÚTKÖZBEN – NECKSTER A MINDENES

Ez a high-tech "kütyü" ránézésre egy egyszerű headsetre vagy fejhallgatóra emlékeztet, de itt jóval többről van szó! A vadonatúj Häfele Sound Edition Neckstert a nyakunkon viselhetjük, és csatlakoztathatjuk bármilyen Bluetoothos eszközzel. Hangszóróival jó minőségben hallgathatjuk okostelefonunk vagy tabletünk zenéit. Szemben a hagyományos fejhallgatókkal, a Neckster nem különíti el a felhasználót a külvilágtól, ez a biztonságos használat szempontjából nagyon előnyös, kerékpározás közben különösen fontos lehet. Emellett a Neckster tartóként, asztali kihangosítóként is funkcionálhat, praktikus formai kialakításának köszönhetően. Használaton kívül összecsukható, így könnyen szállítható. Újratölthető lítium-ion akkumulátora USB-vel tölthető, és fel van szerelve egy sztereó mini jack "dugóval" is. Ez az elegáns eszköz tökéletes társ, kiváló ajándék lehet a zene szerelmeseinek, korosztálytól függetlenül.

Legyen benne zene!

BTR 205 – A LÁTHATATLAN HANGRENDSZER

A BTR 205 zseniális megoldás a rejtett, beépített megoldásokat kedvelő, igényes vevők számára. Bluetooth vevőt, integrált sztereóerősítőt és két hangsugárzót tartalmaz. A könnyű elhelyezésben a Bluetooth vevő rendkívül kompakt méretei (45x28x140 mm) is segítenek, de a hangszórók is kisméretűek (50x30 mm), így szűk helyekre felszerelhetőek, mint például asztallapok alsó felére vagy éppen tükrök hátoldalára. A "hangdoboz" szerepét a bútor veszi át.

Legyen benne zene!

A 12 V-OS BEÉPÍTETT AUDIO RENDSZER

Ez a rendszer egy beépített RDS rádiót, a Bluetooth vevő egységet, vagy a dokkolóba beépített Bluetooth interfészt tartalmazhat. A hangszórók igényesen, süllyesztve elhelyezettek, kompakt méretűek. Minden tekintetben egy jól átgondolt rendszerről van szó. Könnyen kombinálható, összeszerelhető, és az egyes elemek sorolhatóak, a LED-es világítástechnikánál már bizonyított Loox-rendszerű adapterre köthetőek. A rádió kilenc előre programozott állomást képes kezelni 87,5–107,9 MHz tartományon belül. Ezen kívül ébresztő funkcióval is rendelkezik, így a hagyományos éjjeliszekrényen tartott órás rádió modern alternatívája lehet. A Bluetooth-on keresztül az összes mobil eszközünk könnyen csatlakoztatható, tízméteres hatótávolságon belül. Még nagyobb kényelmet ad a dokkoló állomás, mely fix, biztonságos helyet ad a készülékünknek, ráadásul iPhone és a micro USB csatlakozójával az eszközünk töltéséről is gondoskodik.

vissza