Kapcsolat

Bencsik Zoltán

faipari mérnök, asztalos egyéni vállalkozó

Tel: +36-30/758-2540

E-mail: favoritasztalos@gmail.com

            zoli@favoritasztalos.hu

Adószám: 66996664-2-42


Facebook

Technika a szépség szolgálatában

2014.08.10.

A Blum standja az idén is magára vonta a látogatók figyelmét, tökéletességet sugalló, szolid eleganciájával méltán vívott ki elismerést, ha lehetett volna (a parlamenti választások mellett itt is) szavazni, bizonyára elnyerte volna a legszebb kiállítói stand címet.

Persze ez már csak azért sem lehet véletlen, mert a cég legújabb termékfejlesztéseinek középpontjában is a szépség áll: annak érdekében, hogy még tovább fokozzák a tökéletes technikával működő bútorok esztétikai értékét, és ezzel a felhasználási lehetőségeket is bővítsék, a Blum a Ligno Novum kiállítás keretében a magyar nagyközönségnek is bemutatta legújabb, Legrabox fiókcsaládját.

Technika a szépség szolgálatában

Az igényes felhasználó szempontjából – márpedig mindannyian szeretjük magunkat szép bútorokkal, használati tárgyakkal körülvenni – tényleg minden igényt kielégítenek a Legrabox vékony és egyenes fiókoldalai. Nem kell többé kompromisszumot kötni és a korábban szokásos, lefelé szélesedő fiókoldalakkal beérni, a Legrabox új vasalatát, csúszórendszerét sikerült úgy elrejteni a kávában és a fiók alatt, hogy amellett, hogy a technika láthatatlanul szolgálja a tökéletesen finom működést, és a helykihasználást sem zavarja, még a fiókoldalak esztétikájában is gyönyörködhetünk.

Annál is inkább, mert a Legrabox pure család igényes kivitelű (fekete, szürke, fehér és ujjlenyomatálló inox színekben kapható) fém fiókoldalakkal készül, a Legrabox free design pedig még nagyobb szabadságot ad üveg, fa vagy más szabadon választott anyagú és megjelenésű kávaelemek választására. Így már tényleg semmi akadálya annak, hogy – a konyhából kilépve – fiókjaink a lakás bármely részében vagy akár közületi bútorokban, üzletberendezésekben is tökéletesen harmonizáljanak a megálmodott stílussal, színekkel, anyagokkal.

Technika a szépség szolgálatában

Mindezt természetesen a Blumtól már megszokott technikai színvonalon, automatikus nyitási és csillapítási lehetőségekkel, négyirányú állítási lehetőséggel, 40, illetve 70 kg teherbírással, nagyfokú stabilitással extrém magasságú előlapok esetén is. És hogy még a fiókon belül is tökéletes legyen a rend, ne mozduljanak el a tárgyak, a Legraboxnak is megvan a saját osztórendszere, amelynek segítségével – stílusban maradva – még kisebb rekeszekre oszthatjuk a fiókok belső terét. Az osztók rögzítéséről acélkeretek esetében mágnesek gondoskodnak, míg az egyéb (pl. fadekoros) keretek alján tapadókorongokat helyeztek el.

vissza