Kapcsolat

Bencsik Zoltán

faipari mérnök, asztalos egyéni vállalkozó

Tel: +36-30/758-2540

E-mail: favoritasztalos@gmail.com

            zoli@favoritasztalos.hu

Adószám: 66996664-2-42


Facebook

Magunkról

13-14 éves lehettem mikor édesapám megajándékozott egy gyalupaddal. Ezt tette azért, mert komoly érdeklődést mutattam a "fúrás-faragás" iránt. Eleinte azzal barkácsoltam amit otthon találtam, de ez a készlet hamar kevésnek bizonyult és szükségessé vált vasárnap délelőttőnként beszerző körútra indulni a békéscsabai KGST piacra. Volt ott minden, könnyen eltörő fúrószár, egy pár perces használat után tönkremenő dekopír fűrészgép. De nem hátráltam meg, tovább haladtam a "kijelölt" úton.

A tanulmányaim is ennek megfelelően alakultak: padlóburkoló, majd épületasztalos szakma. Azután munka mellett érettségi, majd főiskola Sopronban. Először műszaki szakoktatói szakon végeztem, másoddiplomaként pedig faipari mérnöki diplomát szereztem.

Munkahelyeimet tekintve is végig jártam a szamárlétrát. A maszek asztalostól kezdve, asztalos tanulók gyakorlati oktatásán keresztül, faipari üzemek műszaki irányításáig. Mindeközben a kapcsolatrendszer folyamatosan bővült és adódott a lehetőség, hogy a saját utamat járjam. A szakmában eltöltött évek alatt nem csak műszakilag, hanem emberileg is formálódtam, melynek köszönhetően világos és egyértelmű elképzeléseim születtek a "jó vállalkozásról". Természetesen ez csak elmélet, az élet sokszor produkál furcsa dolgokat. Viszont ha az emberben megvan az igény a szépre és a jóra, és ezért mindent meg is tesz, akkor már sikert könyvelhet el. Kollégáimmal is ezen szemlélet mentén dolgozunk, és mindig a maximumra törekszünk! Szerintem ez a siker záloga!

Ajánlatkérés

Név *:
E-mail cím *:
Telefonszám:
Ajánlatkérés tárgya *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!