Kapcsolat

Bencsik Zoltán

faipari mérnök, asztalos egyéni vállalkozó

Tel: +36-30/758-2540

E-mail: favoritasztalos@gmail.com

            zoli@favoritasztalos.hu

Adószám: 66996664-2-42


Facebook

Elegancia a mozgásban

2014.08.10.

A BLUM legújabb fiókrendszere nagy sikerrel mutatkozott be 2013-ban a nemzetközi szakmai vásárokon, de tovább már a magyar vásárlóknak, asztalosoknak sem kell várniuk rá, áprilistól a hazai kereskedőknél is megtekinthetik, kipróbálhatják és megvásárolhatják a fiókmegoldások e legújabb "csúcsmodelljét".

Elegancia a mozgásban
Egyenes vonalú, egyszerű design, tiszta formanyelvvel és kiemelkedően magas mozgáskomforttal. 
 

ATTRAKTÍV MEGJELENÉS, VÉKONY VONALAK

A mindössze 12,8 milliméteres vastagságú kávaelemek olyan tökéletes harmóniában rejtenek el minden technikai elemet a szem elől, hogy a LEGRABOX fiókok bármely helyiségben bútoraink díszévé válhatnak. Ezért bátran ajánljuk őket a lakásban a konyhán túl a fürdőbe, gardróbba, a nappaliba vagy akár elegáns üzlethelyiségekbe is. Sokoldalú alkalmazhatóságát tovább növeli exkluzív anyaghasználata: a kávaelemek ujjlenyomatálló inox vagy különféle színű, matt felületű acélból készülhetnek, a tökéletes rendezettséget biztosító AMBIA-LINE osztórendszer pedig a kávához illő színben vagy famintás dekorral kapható tenessee dió, nebraska tölgy és bardolino tölgy színekben. A belső osztókeretek a mágneses megoldás segítségével biztonságosan rögzülnek az éppen szükséges helyen.

Elegancia a mozgásban
Harmonikus anyagtársítások, tökéletes illesztések. 
 

UNIVERZÁLIS PROGRAM

A LEGRABOX fiókcsalád különféle méretű (szélességű, hosszúságú és magasságú) fiókok kialakítására nyújt lehetőséget, akár hagyományos előlapos vagy belső kihúzású fiókról van szó. Az üveg előlapos fiókok különösen alkalmasak gardróbba vagy konyhaszekrénybe, a különféle anyagú alkatrészek találkozása is tökéletes illesztéssel és szép átmenettel valósul meg. A frontkihúzású fiókok – az új rögzítési módnak köszönhetően – magasított előlappal is biztonsággal használhatók, még különleges terhelés (40 vagy akár 70 kg-ig) mellett is pihekönnyen futnak. A csekély lehajlásértéknek köszönhetően a stabil korpuszsín a padló közeli megoldásokat is lehetővé teszi.

Elegancia a mozgásban
A BLUM-technológia gondoskodik a mindennapok mozgáskomfortjáról. Akár mechanikus vagy elektronikus,
a fiókok nyitása, mozgatása és zárása szinte magától történik.

Elegancia a mozgásban
A gyártói névjegy a LEGRABOX-design beépített eleme, melyre az Ön márkaneve nyomtatható.
Lehet szerényen visszafogott vagy tudatosan hangsúlyos. 
 

vissza